tekst
Bel ons nu op +31(0)61 888 64 27 of mail ons op info@babykadokopen.nl
€0,00
0 producten

Kraamfeest cadeau

Ben jij net tante geworden, heeft je dochter een klein wonder op de wereld gezet of is een vriendin van je moeder geworden van een TE schattig kleintje? Dan ben jij nu vast en zeker op zoek naar een origineel, hip en betaalbaar kraamcadeau. Komt dat even mooi uit. Heb je al in onze webshop rondgekeken? Hier vind je zeker weten iets leuks.

 

Wat is nou een leuk kraamcadeau?


Heeft er iemand in jouw omgeving een kleintje gekregen? Heb je gedurende de zwangerschap al diverse cadeaus gegeven en ben je nu inspiratieloos om een cadeau te kopen voor het kraamfeest waarvoor je bent uitgenodigd? Het is vaak lastig om een origineel en uniek cadeau te geven tijdens een kraamfeest waar de jonge ouders ook nog daadwerkelijk iets aan hebben. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met unieke en originele cadeaus om te geven tijdens een babyshower, babyborrel of kraamfeest. De kraamfeest cadeaus zijn te koop voor zowel jongens als meisjes.

 

Top 10 kraamcadeaus

 

Natuurlijk wil jij met een TE leuk cadeau aankomen. En dus hebben we een top 10 samengesteld met de favorieten van onze website. Wedden dat er iets leuks voor je tussen zit?
 

  1. Kledingkastverdelers: overzicht houden in de kledingkast van de baby was nog nooit zo makkelijk.
  2. Geboorteposter: leuk voor in de slaapkamer. Origineel en mooi.
  3. Geboorteklok: met de gegevens van de baby. Leuk voor in de kinderkamer.
  4. Een persoonlijk wijnetiket: er valt immers wat te vieren na de geboorte.
  5. Selfie – kaarten met een knipoog voor vaders, moeders én baby’s
  6. Selfie – kaarten voor het eerste jaar: maak elke maand een foto met een fotokaart en zie hoe snel de baby groeit.
  7. Oppaskaart: een tegoedbon voor 3x oppassen. Een (goedkoop) kleinigheidje waar de ouders je zeer dankbaar voor zullen zijn.
  8. Een persoonlijke chocoladereep voor de vader of moeder: een lief berichtje en iets lekkers in één, wie wil dat nou niet krijgen?
  9. Papa en mama survivalkit: een cadeautje met een knipoog.
  10. Baby badjas: voor welk dier kies jij? De haai, aap of muis? Voeg er gelijk een leuke kaart aan toe en je hebt een topcadeau!

 

BABYSHOWER, GENDER REVEAL PARTY OF BABYBORREL ORGANISEREN?


Heb je vragen over ons aanbod, wil je graag een grote bestelling plaatsen en ben je benieuwd of er iets mogelijk is in de prijs of heb je hulp nodig bij de organisatie van een babyshower, gender reveal party of het kraamfeest? Neem dan contact met ons op. BabyKadoKopen is onderdeel van BabyshowerLatenOrganiseren. Ook de organisatie van het feest nemen we dan ook graag uit handen. Mail ons gerust met al je vragen en wie weet tot snel!
 

Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Privacybeleid

© 2005 - 2024 - BabyKadoKopen.nl | Onderdeel van BabyshowerLatenOrganiseren.nl