tekst
Bel ons nu op +31(0)61 888 64 27 of mail ons op info@babykadokopen.nl
€0,00
0 producten

Baby kaarten

 

 

Bij Baby Kado Kopen vind je allerlei postkaarten om een leuke boodschap op te schrijven, te verzenden via de ouderwetse post, bij een cadeau toe te voegen of om stiekem in iemand haar tas of broodtrommel te stoppen. Wedden dat er ook voor jou een geschikte postkaart tussen zit? Je vindt in ons assortiment namelijk voor ieder wat wils: dierenkaarten, cadeaukaarten, oppaskaarten, tegoedbonnen, geldkaarten – voor wie wel een zakcentje kan gebruiken – en natuurlijk ouderwetse postkaarten. In kleur, maar ook de zwart-wit baby kaarten zijn populair!

 

Voor iedereen een geschikte kaart

 

Krijgt je dochter binnenkort een baby en wil je haar succes wensen met de laatste loodjes? Of zit je vriendin op een roze wolk en wil je haar een kaartje sturen om te vertellen dat je niet kan wachten om de baby in het echt te bewonderen? Of misschien wil jij je kleine neefje of nichtje wel verrassen met een leuke eerste verjaardagskaart met een haai, panda, kikker of eend erop. Komt dat even goed uit: we hebben de kaart die jij zoekt!

 

Origineel en helemaal hip

 

De hippe kaarten van Baby Kado Kopen zijn natuurlijk ideaal om met de post te versturen. Hoewel wij ervan overtuigd zijn dat het nog steeds een leuke verrassing is om een ansichtkaart in je brievenbus te vinden, snappen we het natuurlijk ook als jij de kaart liever zelf gaat bezorgen. Kan je gelijk de kleine zien. Wil jij meer dan 10 kaarten bestellen? Neem dan even contact met ons op: wie weet hebben we een leuke korting voor je. Dat maakt het shoppen nog net een beetje leuker, toch?

 

Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Privacybeleid

© 2005 - 2024 - BabyKadoKopen.nl | Onderdeel van BabyshowerLatenOrganiseren.nl