tekst
Bel ons nu op +31(0)61 888 64 27 of mail ons op info@babykadokopen.nl
€0,00
0 producten

Geboorteposter

Op zoek naar een TE leuk geboortecadeau? Neem dan eens een kijkje bij onze geboorteposters. Wat zijn ze leuk hé? En ze zijn nog zeer betaalbaar ook. Kijk eens in onze webshop bij Posters en je vindt een overzicht van ons aanbod. Geboorteposters met een leuke tekst, zoals Troublemaker, Boef en Lief – Liever – Liefst. Wil jij echt een persoonlijk cadeau geven? Kies dan voor een persoonlijke poster.

 

Een persoonlijker cadeau is er niet, toch?

 

Een persoonlijke geboorteposter, wat is dat? Een geboorteposter op maat gemaakt is een poster met bijvoorbeeld de naam, geboortedatum en overige geboortegegevens van de baby die is geboren. Je kunt de poster zo persoonlijk maken als je zelf wilt. We hebben verschillende sjablonen, het enige dat jij hoeft te doen is de gegevens doorgeven. Wij doen de rest. We maken de poster persoonlijk en binnen vijf werkdagen wordt hij verzonden.

 

Met zo’n cadeau kan je op ieder kraamfeest aankomen

 

Wil jij een geboorteposter kopen voor je zus, dochter, vriendin, collega of nicht? Neem dan snel een kijkje bij ons aanbod. Want zeg nou zelf: deze geboorteposters staan toch te leuk in de babykamer of in de woonkamer van de jonge ouders? Heb je vragen of heb je spoed met de geboorteposter. Is de kleine geboren en kan jij geen week wachten om je cadeau te geven? Neem dan contact met ons op, grote kans dat we het voor je kunnen regelen. Ideaal, toch?

 

 

Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Privacybeleid

© 2005 - 2023 - BabyKadoKopen.nl | Onderdeel van BabyshowerLatenOrganiseren.nl