tekst
Bel ons nu op +31(0)61 888 64 27 of mail ons op info@babykadokopen.nl
€0,00
0 producten

Kraam kado

Een slabbetje, een paar lieve sokjes of een rompertje met een grappige tekst: dit zijn kraamkado’s die de meeste jonge ouders krijgen. Natuurlijk zijn dit praktische kraamkado’s waar veel jonge ouders erg blij mee zijn. Een extra rompertje komt immers altijd van pas wanneer je net een kleintje hebt. Wil jij echter een origineler kraamkado kopen voor je vriendin, zus, kennis of nicht? Neem dan een kijkje in onze webshop. Onze kraamkado’s zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook uniek.

Mooi en praktisch
De baby-bunny bestaat uit twee kleine handdoekjes en een set luiers; altijd handig voor de jonge ouders. Het ziet er echter een stuk leuker uit, dan wanneer je met twee handdoekjes en een pak luiers komt aanzetten op een kraamfeest. De Luierwieg is gevuld met luiers, handdoekjes, een monddoekje en sokjes en ook de luiertaart zit vol met luiers. Kortom; de kraamkado’s zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook praktisch.

Uniek kraam kado
Een origineel en uniek kraam kado is altijd leuk om te geven. Zorg voor een lach op het gezicht van de jonge ouders, wanneer je aankomt met de liefde in een flesje. Of kies voor een groter kraam kado, zoals de luierwieg. En wat dacht je tot slot van de gipsset? Laat de ouders een eerste gipsafdruk van de handjes van de kleine maken. Dat is toch een mooie herinnering voor later? En bij die herinnering zullen ze weten van wie ze dit unieke kraam kado gekregen hebben: van jou!

Ruim assortiment kraam kado’s
Het assortiment is ruim. Daarom kun je kiezen uit verschillende prijsklassen. Wij bieden genoeg kraamkado’s waar je uit kunt kiezen. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor een antwoord op je vragen.
 

Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Privacybeleid

© 2005 - 2024 - BabyKadoKopen.nl | Onderdeel van BabyshowerLatenOrganiseren.nl