tekst
Bel ons nu op +31(0)61 888 64 27 of mail ons op info@babykadokopen.nl
€0,00
0 producten

Kraamcadeau

 

Een origineel kraamcadeau verzinnen is zo makkelijk nog niet. Maar geen zorgen, dat hoef je ook helemaal niet zelf te doen. Wil jij niet opnieuw aankomen met een saai rompertje of een knuffel? Heeft de mom-to-be al genoeg witte slabbetjes gekregen en wil jij laten zien dat je echt goed nagedacht hebt over het perfecte kraamcadeau voor jouw vrienden of familie? Dan vind je bij ons een ruim assortiment aan originele, unieke en hippe kraamcadeaus. Heb je al rondgekeken in onze webshop?

 

Check hier onze top 10 aan kraamcadeaus

 

De kraam cadeaus in ons assortiment variëren in prijs. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt! Kies voor een klein kraam cadeau wanneer de mom-to-be net te horen heeft gekregen dat ze moeder wordt. Wat dacht je van een lekkere chocoladereep met een lieve boodschap? Of maak de mama echt blij nu ze eindelijk weer mag drinken met een lekkere fles wijn. Natuurlijk wel met een speciaal etiket: jij koopt de fles en wij sturen het etiket naar je toe. Even plakken en klaar is kees. Wil je groter uitpakken? Dan hebben we ook een ruim aanbod aan kraam cadeaus onder de €15,-. Ben je benieuwd welke cadeaus het populairst zijn? Hier vind je onze top 10. Dan weet je zeker dat jij met een top kraam cadeau aan komt zetten tijdens de volgende babyborrel!

 

Je hoeft niet verder te zoeken naar het perfecte kraam cadeau

 

Kortom; bij ons vind je een uniek en bijzonder kraam cadeau om je vriendin, zus, collega, nicht of kennis helemaal blij mee te maken. Kijk eens rond in de webshop bij de cadeaus en posters. Natuurlijk mag een persoonlijk berichtje op een leuke baby ansichtkaart ook niet ontbreken.  Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van een perfect kraam cadeau.  

 

Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Privacybeleid

© 2005 - 2024 - BabyKadoKopen.nl | Onderdeel van BabyshowerLatenOrganiseren.nl