tekst
Bel ons nu op +31(0)61 888 64 27 of mail ons op info@babykadokopen.nl
€0,00
0 producten

Goedkoop geboortecadeau

 

Op zoek naar een origineel geboortecadeau maar is het budget beperkt? Geen probleem. In onze webshop vind je allerlei originele geboortecadeaus voor een mooie prijs. Het gaat er niet om dat je veel geld uitgeeft wanneer je een leuk geboortecadeau uitzoekt; het gaat erom dat je tijd en aandacht besteed aan een cadeau waar de jonge ouders blij mee zijn, toch? Komt dat even mooi uit. De cadeaus in onze webshop zijn niet alleen heel leuk - al zeggen we het zelf ;) - maar ook nog eens goedkoop. De meeste cadeaus zijn onder de €20,-. Daar moet iets leuks voor je tussen zitten, toch? 


Goedkoop en toch van goede kwaliteit


Een geboortecadeau hoeft niet duur te zijn. Sokjes, slabbetjes of iets lekkers voor de vader en moeder kun je al voor een klein bedrag kopen. Goedkoop, omdat de prijs laag is. De kwaliteit is natuurlijk wel goed. En dan bieden wij ook nog een uitgebreid aanbod. Wat wil je nog meer? Kijk eens bij de cadeaus in de webshop met goedkope, originele en hippe cadeaus. Ga je voor een totaalpakket? Hier vind je van alles kant-en-klaar. De meeste totaalpakketten worden nog leuk ingepakt in een cadeautasje ook. Ideaal! 


Goedkope baby cadeaus onder de 5 euro


Natuurlijk is het de bedoeling om een kraamcadeau of geboortecadeau mee te nemen naar een babyborrel. Maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Het gaat er niet om dat je veel geld uitgeeft, het belangrijkste is dat je over het geboortecadeau hebt nagedacht. Of het nou duur of goedkoop is: dat zal de jonge ouders niet uitmaken. Daarom kun je bij ons terecht voor een goedkoop kraamcadeau. Kijk eens rond op onze website of mail voor meer informatie. Kies bijvoorbeeld voor een lieve chocoladereep (voor de liefste mama/papa: v.a. €4,50), een grappig wijnetiket met de tekst Hoera je mag weer drinken (v.a. €3,50), een poster voor op de babykamer (v.a. €4,95), een oppas tegoedbon (€2,25) of lieve sokjes (v.a. €2,50). Voor ieder wat wils voor een klein bedrag!


Babyshower, gender reveal party of Babyborrel organiseren?


Heb je vragen over ons aanbod, wil je graag een grote bestelling plaatsen en ben je benieuwd of er iets mogelijk is in de prijs of heb je hulp nodig bij de organisatie van een babyshower, gender reveal party of het kraamfeest? Neem dan contact met ons op. BabyKadoKopen is onderdeel van BabyshowerLatenOrganiseren. Ook de organisatie van het feest nemen we dan ook graag uit handen. Mail ons gerust met al je vragen en wie weet tot snel!

Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Privacybeleid

© 2005 - 2024 - BabyKadoKopen.nl | Onderdeel van BabyshowerLatenOrganiseren.nl