tekst
Bel ons nu op +31(0)61 888 64 27 of mail ons op info@babykadokopen.nl
€0,00
0 producten

Geboortesnoep kopen

 

Lolly's, chocolademunten, chocoladebaby's, perpermunthartjes en natuurlijk ready to pop popcorn... loopt het water je al in de mond? Komt dat even mooi uit. In onze webshop vind je het namelijk allemaal. Bij het tabblad Geboortesnoep vind je - je verwacht het niet - geboortesnoep in allerlei soorten en maten. Ga voor de dozen met roze of blauwe snoephartjes of kies voor de lekkere schuimpjes. Komen er ook kinderen? De roze en blauwe lolly’s staan ook in onze webshop en natuurlijk kunnen de baby chocolaatjes in het roze en blauw niet ontbreken. Voor ieder wat wils. 
 

Verkrijgbaar in het roze én blauw
 

Tijdens een babyshower of kraamfeest staat er vrijwel altijd van alles op tafel om te eten. Bij een high tea horen bijvoorbeeld scones, brownies en een overheerlijke taart. Maar ook snoep dat volledig in het teken van baby’s staat mag niet ontbreken. Daarom bieden wij allerlei geboortesnoep te koop aan. Geboortesnoep in de vorm van baby’s of in een roze of blauwe kleur.
 

Baby chocolade mag natuurlijk niet ontbreken
 

Voor wie van chocolade houdt hebben we bijvoorbeeld de chocolaatjes in de vorm van een baby. Uiteraard verkrijgbaar in het roze én blauw. Daarnaast hebben we chocolademunten te koop die niet mogen ontbreken op de snoeptafel tijdens een babyshower, gender reveal feest of babyborrel. De chocolaatjes zijn natuurlijk ook leuk om uit te delen op het werk na een geboorte of op de school van een grote broer of zus.


Ready to pop?
 

Daarnaast kun je kiezen uit onze lekkere spekken, gekleurde schuimpjes of roze én blauwe snoeplolly’s. Ga jij liever voor iets minder zoet geboortesnoep? Dan kun je ook kiezen voor onze Ready to pop popcorn. Leuk voor op de babyshower! De popcorn wordt verpakt in een klein zakje en er komt een kaartje aan het zakje. Natuurlijk kun je zelf kiezen welke tekst er op het kaartje mag komen te staan zodat je de popcorn ook neer kunt zetten tijdens een gender reveal party of een Babyborrel.
 

Alles voor de High Tea
 

Natuurlijk vind je in onze webshop niet alleen geboortesnoep, maar ook van alles om het geboortesnoep leuk te presenteren. Kies voor de high tea sets in het roze en/of blauw, koop er een mooi versieringspakket bij inclusief tafelkleed en de feestlocatie ziet er prachtig uit. De bedankjes, bijvoorbeeld de gevulde snoepflesjes met hartjes, maken de babyshower, gender reveal party of het kraamfeest compleet.
 

Babyshower, gender reveal party of Babyborrel organiseren?
 

Heb je vragen over ons aanbod, wil je graag een grote bestelling plaatsen en ben je benieuwd of er iets mogelijk is in de prijs of heb je hulp nodig bij de organisatie van een babyshower, gender reveal party of het kraamfeest? Neem dan contact met ons op. BabyKadoKopen is onderdeel van BabyshowerLatenOrganiseren. Ook de organisatie van het feest nemen we dan ook graag uit handen. Mail ons gerust met al je vragen en wie weet tot snel!

Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Privacybeleid

© 2005 - 2019 - BabyKadoKopen.nl | Onderdeel van BabyshowerLatenOrganiseren.nl